sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

su 19.4.2015

Jos alottaisin itsestäni.. Lyhyestä virsi kaunis, kuten mulla tapana on. Olen Lilli, 29-vuotias merkonomiopiskelija. Opiskelen Hyriassa ekaa vuotta yo-linjalla ja vuosi on vielä jäljellä. Asun Korsossa Vantaalla kahden kämppiksen kanssa. Halusin lähteä vaihtoon/harjoitteluun Englantiin, koska tämä oli tällainen once in a life time -tsäänssi eikä sellasia pruukata jättää välistä. Plymouthiin siis suuntaan asiakaspalvelujakson harjotteluun.

Ensimmäinen päivä Plymouthissa on hyvässä mallissa.(Mun postaukset tulee sitten olemaan tiiviitä ja täynnä kirjoitusvirheitä, koska kirjotan tabletilla.. Tää on HIDASTA!) Eilinen lento meni ilman kommelluksia ja sain istuttua koko matkan vaikka selkä ollu tosi jumissa koko viikon. Nyt jo onneks pystyy melkein normaaliin toimintaan.. melkein..

Hermoilin kieltämättä aikalailla Plymouthiin perille löytämistä, mutta matka olikin tosi helppo. En ostanu junalippuja etukäteen, kun oli noita lakonuhkia Helsinki-Vantaalla ilmassa, joten ei voinu tietää josko lennot takkuilisi oikein kunnolla. Mutta kaikki meni tosi mallikkaasti. Lento lähti ajallaan ja oli ajallaan perillä. Nou problemos amigos. Matka Heathrow'lta Paddingtonille oli nopea ja edullinen: normaalihinta 21 puntaa, off peak -tarjous 10 puntaa. Siis sikakallista kymmenen minuutin junamatkasta, mutta kalliimpikin olisi voinut olla.. joten olen oikein tyytyväinen tarjoukseen. Vaihto Paddingtonilla oli nopea: tunnin verran jäi aikaa junien välille, mutta siinä just ehti "restroomiin", if you know what I mean, ja ostamaan evästä Marks and Spenceriltä, totta kai.

Junamatka oli huikea. Maisemat todella kauniita ja vaihtelevia. Yksi pätkä mentiin ihan merenrannassa ja muutaman kerran pärskeitä tuli ihan ikkunaan asti, mikä oli melko surrealistista. Viimeistä edelliseltä pysäkiltä tuli kyytiin vähän "juhlakansaa", mutta se nyt ei ollut mitään sellaista, mitä en olis nähny kotona Korsossa moneen kertaan ennenkin.

Kaikenkaikkiiaan siis ekan yön jälkeen hyvillä fiiliksillä. Ensimmäisen ystäväniki sain emännän kissasta, Titasta, josta yritän lisätä kuvan.. katotaan kuin käy. No ei näemmä käy.. toisella kertaa sit kissakuvia... (täskäy tietty niin, et kunhan mä julkasen tän, niit kyvii tulee sata)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti